Byta Takfönster

velux logga

Vi byter takfönster i Göteborg

Hantverkarhuset är certifierad premium återförsäljare och montör av takfönster från Velux. Det innebär att vi verkligen kan takfönster. Vi har dessutom en stor utställning där vi visar en mängd olika takfönstermodeller och solskyddslösningar. Samtliga av våra hantverkare som monterar takfönster är utbildade och certifierade av Velux. Därför kan vi också garantera att arbetet blir utfört enligt dina förväntningar.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Vi hjälper dig hela vägen

Vi är specialiserade på takfönster i Göteborg. Att byta takfönster kräver stort kunnande i monteringsfasen på grund av fönstrets utsatta placering. Därför är det extremt viktigt att de som utför monteringen har rätt kompetens och erfarenhet.

Vi på Hantverkarhuset arbetar aktivt och kontinuerligt med att utbilda våra medarbetare. Till exempel är vi klassificerade som en av få Premium-montörer av Velux-takfönster vilket innebär att våra hantverkare har genomgått de utbildningar och krav som ställs för att trygga en kompetent montering.

Vår organisation, med hantverkare och projektledare, gör att vi kan ta totalansvar och kvalitetssäkra hela takfönsterbytet så att du kan känna dig trygg med att monteringen blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov.

Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är fackmannamässigt utfört – alltid med 10 års reklamationsrätt. Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på korrekt sätt. Tryggare än så kan det inte bli.

Det här ingår när vi byter takfönster

 • Hembesök
  Hembesöket är avgörande för att fönsterbytet skall bli rätt och utförs därför alltid av våra hantverkare. Vi vet att det inte räcker med en veckas säljkurs för att leverera enligt de höga krav våra kunder ställer på oss.

 • Planering
  När du beställer får du direkt en starttid för ditt fönsterbyte. Det gör att du kan känna dig trygg med att arbetet påbörjas enligt dina villkor.

 • Vi tar hela ansvaret
  Till skillnad från många andra levererar vi fönster och material samma dag som vi påbörjar arbetet. Det kallar vit att ta ansvar. Du behöver alltså aldrig vara orolig för att behöva ansvara för fönster i förväg.

 • Montering
  Våra hantverkare är utbildade och specialister på fönster. Det innebär att hela monteringen, inklusive foder smygar på insidan och plåtarbete på utsidan, är helt anpassat efter dig och ditt hus.

 • Städning
  Vi är medvetna om att vi arbetar i ditt hem. Därför är det en självklarhet att vi alltid städar efter oss. Och vi ser även till att gamla fönster, karmar och övrigt byggskräp transporteras bort.

 • Fastpris
  Vi lämnar alltid fast pris på våra uppdrag. Det innebär att du aldrig betalar mer än vad som står i offerten.

 • Kvalité & garanti
  När du anlitar oss vid fönsterbyte har du alltid 10 års reklamationsrätt på utfört arbete och material. Vi finns tillgängliga sex dagar i veckan, året om. Det gör att vi finns tillgängliga närsomhelst under projektets gång och långt efter utfört arbete.

Det här tycker vi är viktigt när du byter takfönster

Rätt från början. Ta hjälp av en specialist och få garanti på både själva takfönstret och installationen.

Vi är en av få Premiummontörer av Velux takfönster.

Begränsa dig inte. Välj bland ledande
takfönsterleverantörer, eller låt oss specialanpassa efter dina önskemål.

Räntefri Delbetalning

Delbetala ditt takfönsterbyte med Svea Ekonomi.

svea ekonomi logga i vitt

Störst på fönsterbyten

Vi har dessutom Sveriges bästa fönsterutställning

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.