Diplomatdörrar

Diplomatdörrar erbjuder svensktillverkade ytterdörrar som är rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat. När du köper en ny ytterdörr från Diplomatdörrar ingår 20 års formgaranti som skydd mot att dörren slår sig på grund av väder och vind. Den tryggheten får du förmodligen inte någon annanstans. 20 års formgaranti bygger naturligtvis på en stabil och slitstark konstruktion. Välj hur du vill att din dörr ska se ut. Vi ser till att den håller sig fin länge, länge.

Vill du veta mer om vad det finns för olika alternativ – boka tid i vår utställning innan vi kommer på plats. Och du kan givetvis alltid ringa eller maila oss direkt.

Diplomatdörrar

Diplomat logga

Diplomatdörrar

Diplomatdörrar erbjuder svensktillverkade ytterdörrar som är rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat. När du köper en ny ytterdörr från Diplomatdörrar ingår 20 års formgaranti som skydd mot att dörren slår sig på grund av väder och vind. Den tryggheten får du förmodligen inte någon annanstans. 20 års formgaranti bygger naturligtvis på en stabil och slitstark konstruktion. Välj hur du vill att din dörr ska se ut. Vi ser till att den håller sig fin länge, länge. Vill du veta mer om vad det finns för olika alternativ – Utställning innan vi kommer på plats. Och du kan givetvis alltid ringa eller maila oss direkt.

Testa dörrväljaren från Diplomatdörrar

Med Dörrväljaren från Diplmatdörrar är det enkelt att välja dörr till ditt hus – Testa själv!

Välj fasad som liknar din egen, experimentera och anpassa dörrdesignen efter egna önskemål och när du känner dig nöjd med resultatet kan du spara och ladda ner specifikationerna som en pdf. Dessa är sedan enkla att ta med till oss när du är redo att beställa din nya dörr!

Välj den stil som passar dig

Klassisk
Vi har dörrar som öppnar för tradition och stilren elegans. En klassisk dörr som känns modern utan att behöva följa den senaste trenden. Tidlös, och i harmoni med historien.

Lantlig
Våra dörrar mår bra av friluftsliv. formade av naturen och det skandinaviska klimatet står dörren trygg i en föränderlig miljö. Jordnära formgivning med havet och skogen i åtanke.

Modern
I händelsernas centrum står dörren och tar för sig. Ständigt aktuell med örat ut mot garan. Det någon kallar vågad, kallar någon annan självklar. Med en värdsvan framtoning är dörren lika given idag som imorgon.

Nordisk
Naturligt avskalad och med rötter i den nordiska folksjälen ligger storheten i det enkla. Inspirerade av vårt skandinaviska klimat lovar dörrarna en hållbar och stilsäker design med funktion i fokus.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 256 MB.