Dörrbyte

Vi utför dörrbyten i Göteborg

Vi är specialister på dörrbyten

Det är enkelt att byta ytterdörr med Hantverkarhuset. Du väljer dörren – och vi monterar. Välj dörrmodeller bland nordens ledande leverantörer och få allt monterat och klart av våra hantverkare.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 010-3333 14 30

Vill du hellre bli uppringd?

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.

  Testa dörrväljaren från Diplomatdörrar

  Med Dörrväljaren från Diplmatdörrar är det enkelt att välja dörr till ditt hus – Testa själv!

  Välj fasad som liknar din egen, experimentera och anpassa dörrdesignen efter egna önskemål och när du känner dig nöjd med resultatet kan du spara och ladda ner specifikationerna som en pdf. Dessa är sedan enkla att ta med till oss när du är redo att beställa din nya dörr!

  diplomat dörrar logga

  Det här ingår när vi byter ytterdörr

  Att välja dörr hör till ett av de viktigaste besluten i utformandet av ditt hus. Vilken typ av dörr du väljer – en klassisk spegeldörr eller stilfull designdörr – har stor inverkan på huset helhetsintryck. Dessutom finns det en mängd funktionella aspekter att ta ställning till; säkerhet, beständighet, lås, trycken och beslag. Vi är specialister på dörrbyten. Vår kunniga personal hjälper dig med råd och tips om vad du ska tänka på när du köper dörr. Vi har en stor utställning, med dörrar från noga utvalda leverantörer som vi anser lever upp till våra högt uppställda krav på trygghet, kvalitet och garanti. Dessutom hjälper vi dig med monteringen.

  Vår kompetens sträcker sig långt utanför byte av dörrar. Vi tar hand om allt från renovering till om- och tillbyggnation av din fastighet. Vi finns tillgängliga sex dagar i veckan på ett och samma ställe. Det ger dig tryggheten i att du närsomhelst under projektets gång kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

  Så här arbetar vi:

  • Du väljer dörr
   Välj den dörr som passar just ditt hus bland hundratals dörrmodeller hos våra leverantörer Diplomatdörrar, Snickarper, Swedoor och Leksandsdörren. Därefter lämnar vi fastpris på dörr och montering inklusive färdig insida och utsida.

  • Vi kontrollmäter
   Innan beställning gör vi en kontrollmätning hos dig för att säkerställa att det blir rätt mått på dörren och att övriga förutsättningar verkligen stämmer.

  • Vi monterar
   På utsatt tid monterar vår hantverkare dörren. Alltid med garanti. Och vi tar dessutom med din gamla dörr och övrigt byggavfall. Tryggare kan det knappast bli.