Dörrbyte

Vi är specialister på dörrbyten

Det är enkelt att byta ytterdörr med Hantverkarhuset. Du väljer dörren – och vi monterar. Välj dörrmodeller bland nordens ledande leverantörer och få allt monterat och klart av våra hantverkare.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra specialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Det här ingår när vi byter ytterdörr

Att välja dörr hör till ett av de viktigaste besluten i utformandet av ditt hus. Vilken typ av dörr du väljer – en klassisk spegeldörr eller stilfull designdörr – har stor inverkan på huset helhetsintryck. Dessutom finns det en mängd funktionella aspekter att ta ställning till; säkerhet, beständighet, lås, trycken och beslag.

Vi är specialister på dörrbyten. Vår kunniga personal hjälper dig med råd och tips om vad du ska tänka på när du köper dörr. Vi har en stor utställning, med dörrar från noga utvalda leverantörer som vi anser lever upp till våra högt uppställda krav på trygghet, kvalitet och garanti. Dessutom hjälper vi dig med monteringen.

Vår kompetens sträcker sig långt utanför byte av dörrar. Vi tar hand om allt från renovering till om- och tillbyggnation av din fastighet. Vi finns tillgängliga sex dagar i veckan på ett och samma ställe. Det ger dig tryggheten i att du närsomhelst under projektets gång kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Så här arbetar vi:

  • Du väljer dörr
    Välj den dörr som passar just ditt hus bland hundratals dörrmodeller hos våra leverantörer Diplomatdörren, Snickarper, Swedoor och Leksandsdörren. Därefter lämnar vi fastpris på dörr och montering inklusive färdig insida och utsida.

  • Vi kontrollmäter
    Innan beställning gör vi en kontrollmätning hos dig för att säkerställa att det blir rätt mått på dörren och att övriga förutsättningar verkligen stämmer.
  • Vi monterar
    På utsatt tid monterar vår hantverkare dörren. Alltid med garanti. Och vi tar dessutom med din gamla dörr och övrigt byggavfall. Tryggare kan det knappast bli.

Det här tycker vi är viktigt vid ett dörrbyte

Rätt från början. Ta hjälp av en specialist och få garanti på både själva dörren och installationen.

Utgå från dig själv och ditt hus. Ditt hus stil och tradition och vad du vill åstadkomma är det som ska avgöra vad du väljer för lösning.

Begränsa dig inte. Välj bland ledande fönster- och dörrleverantörer, eller låt oss specialanpassa efter dina önskemål.

Räntefri Delbetalning

Delbetala ditt dörrbyte med Svea Ekonomi.

svea ekonomi logga i vitt

Besök vår utställning

Vi har Sveriges bästa utställning av fönster och dörrar

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.