Elitfönster Skjutdörrar

elitfönster logga vit

Om Elitfönster Skjutdörrar

Vi på Hantverkarhuset gillar verkligen Elitfönsters skjutdörrar. Det är ett perfekt alternativ till både moderna och äldre hus där skjutdörren skall passa in med resterande fönster och samtidigt maximera glasyta och prestanda. Lyftglidfunktionen gör att skjutdörren enkelt öppnas och stängs även i stora storlekar och modeller med flera öppningsbara delar. Välkommen att känna och klämma på olika modeller i vår stora utställning så berättar vi mer.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Elitfönster Skjutdörrar

Med en bra skjutdörr suddar du ut gränsen mellan ute och inne när vädret tillåter det. Samtidigt måste de kunna hålla tätt på vintern och skärma av kyla och vind. Elitfönsters skjutdörrar gör detta med god kvalitet. Snygga lyftgliddörrar där den rörliga delen löper utvändigt och kan ställas in i valfritt vädringsläge. Energieffektiva 3-glaskassetter, karm och båge av impregnerad furu och tröskel av hårdträ. Elitfönsters skjutdörrar finns även att få med aluminiumklädd utsida, enkel- eller pardörr.

bild på vit fasad med elitfönster skjutdörrar

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönster och skjutdorrar.

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.

Besök vår utställning

Vi har Sveriges bästa utställning.
Välkomna att boka ert besök.

Elitfönster Skjutdörrar

Vi hjälper dig med ditt byte av skjutdörrar. Kontakta oss!