Fönster från kända varumärken

Fönstersortiment

Vi på Hantverkarhuset har specialiserat oss på fönster och takfönster. Vi säljer, installerar och byter. För oss är det viktigt att förhålla oss oberoende till alla – utom våra kunder. Därför har vi har ett stort utbud från ledande fönstertillverkare, så att du kan utgå från dig och ditt hus, inte vad en enskild tillverkare har att erbjuda. Du får hjälp av en specialist, både i dina val och vid installationen.

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar och skjutdörrar.

Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig förverkliga dina planer. Besök vår utställning Fotögatan 10 i Kungsstens industriområde för inspiration och rådgivning. Vi hjälper dig att hitta produkter som passar ditt hus och dina behov. Du kan även mejla eller ringa oss på 031-12 47 30 för mer information om våra erbjudanden!

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10, Göteborg med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Här har vi genomfört projekt

Vi byter tusentals fönster i Göteborg och Västsverige varje år. Vår unika lokala kunskap tillsammans med vår stora fönsterutställning gör att vi kan hjälpa dig att fatta rätt beslut. Här har vi genomfört projekt.