Fönsterbyte Partille

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Vi är specialiserade på fönsterbyten

Vi är specialiserade på fönster och takfönster. Att byta fönster kräver stort kunnande i monteringsfasen på grund av fönstrets placering, därför är det extremt viktigt att de hantverkare som utför monteringen har rätt kompetens och erfarenhet.

Vi på Hantverkarhuset är störst på fönsterbyten i Göteborg och arbetar aktivt och kontinuerligt med att utbilda våra medarbetare. Till exempel är vi klassificerade som en av få Premium-montörer av Velux-takfönster vilket innebär att våra hantverkare har genomgått de utbildningar och krav som ställs för att trygga en kompetent montering. Vi har även Göteborgs största utbud av Elitfönster.

Dessutom är vi på Hantverkarhuset klassificerade som Premium-återförsäljare, vilket innebär att vår personal som jobbar i butik och utställningen har den rätta kompetensen för att vägleda dig till ett tryggt och korrekt beslut i valet av fönster.

Vår organisation, med egna utbildade hantverkare och projektledare, gör att vi kan ta totalansvar och kvalitetssäkra hela takfönsterbytet så att du kan känna dig trygg med att monteringen blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov.

Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är fackmannamässigt utfört – alltid med 10 års reklamationsrätt. Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på korrekt sätt. Tryggare än så kan det inte bli.

Så här arbetar vi:

 • Kostnadsfri besiktning
  Inom 1-3 dagar från din förfrågan ser vi till att en av våra projektledare kommer till dig och hjälper dig att hitta en takfönsterlösning som passar just dina behov.

 • Offert
  Inom en vecka från hembesöket skickar vi en komplett offert till dig som innefattar fast pris på material och montering, samt bortforsling av byggskräp.
 • Montering
  Efter avtalad tid för montering kommer våra egna hantverkare till dig och utför det beställda arbetet till fast pris.
 • Uppföljning
  Efter utfört arbete ser vi till att du får en samlad och lättförståelig faktura på det utförda arbetet som är i enlighet med skatteverkets ROT-bestämmelser och som ligger till grund för din 10-åriga reklamationsrätt.

Våra Hantverkare i området

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar och skjutpartier.

Bild på Daniel Ohlson

Daniel Ohlson
Hantverkare

Bild på Kristin Skante

Kristin Skante
Kontrollmätningsspecialist & Hantverkare

Bild på Jimmy Ödman

Jimmy Ödman
Hantverkare