Fönsterbyte i Stockholm

Just nu har vi 35% rabatt på Elitfönster

Just nu! 35% rabatt på Elitfönster

Vi är specialister på fönsterbyte och byter fönster i Stockholm

Vi är specialister på fönsterbyte och byter varje år tusentals fönster i villor, radhus och bostadsrättföreningar. Vårt framgångsrecept bygger på vår kunskap och konstanta kundfokus. Vi är oberoende vilket innebär att vi kan erbjuda marknadens bredaste sortiment från ledande nordiska tillverkare såsom Elitfönster, Diplomatdörrar, SP-Fönster, Traryd, Velux, Hajom och Nordan. Vi är dessutom sedan många år delägare i Sveriges största byggmaterialhandlare, Mestergruppen (XL-Bygg och Bolist).

Hos oss får du alltid hjälp av våra egna projektledare med gedigen kunskap och erfarenhet av fönster och byggnation. Vi är inte bara riktigt vassa på fönster utan hjälper dig gärna även med din ytterdörr, takfönster eller skjutdörr. Monterat och klart – På riktigt!

Boka ditt hembesök direkt online eller ring oss!

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt fönsterbyte i Stockholm!

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss

Vill du hellre bli uppringd?

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.

  Vi hjälper dig hela vägen med ditt fönsterbyte

  Noggrant utvalda tillverkare

  Hantverkarhuset i Stockholm kan fönsterbyten. Vårt framgångsrecept bygger på att vi är lokala och utgår från våra hantverkares kompetens. Det gör att vi kan kvalitetssäkra hela ditt fönsterbyte, så att du kan känna dig trygg med att monteringen av ditt fönster blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov. Vi har valt att samarbeta med ett antal noga utvalda tillverkare av fönster, för att ge dig möjlighet att välja de fönster som passar just din fastighet.

  Vi är även en av få Premium-montörer av Velux-takfönster vilket innebär att våra hantverkare har genomgått de utbildningar och krav som ställs för att trygga en kompetent montering av fönster. Vi har också ett stort utbud av Elitfönster samtidigt som vi arbetar med många andra leverantörer av fönster som vi valt ut med noggrannhet så att alla våra fönster alltid är av högsta kvalitet.

  10 års montagegaranti

  Vi garanterar att ditt projekt alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är utfört enligt dina förväntningar – och alltid med 10 års reklamationsrätt. En naturlig del av vår verksamhet är att ta ansvar och hjälpa våra kunder, även efter utfört fönsterbyte. Uppstår det ärenden som omfattas av våra leverantörers produktgarantier eller din 10-åriga reklamationsrätt kommer vi att utföra lämplig åtgärd utan extra kostnad för dig. Vi på Hantverkarhuset anser att det ska vara enkelt att göra ett fönsterbyte och likaså att få hjälp om något inte blir som det varit tänkt.

  Om Hantverkarhuset

  Läs mer om oss och hur vi jobbar

  Det här ingår vid ett fönsterbyte

  • Hembesök
   Hembesöket är avgörande för att fönsterbytet skall bli rätt och utförs därför alltid av våra hantverkare. Vi vet att det inte räcker med en veckas säljkurs för att leverera era fönster på ett kvalitativt sätt.

  • Planering
   När du beställer får du direkt en starttid för ditt fönsterbyte. Det gör att du kan känna dig trygg med att arbetet påbörjas enligt dina villkor.

  • Vi tar hela ansvaret
   Till skillnad från många andra levererar vi dina nya fönster och material samma dag som vi påbörjar arbetet – Det kallar vi att ta ansvar. Du behöver alltså aldrig vara orolig för att behöva ansvara för fönster i förväg.

  • Montering
   Våra hantverkare är utbildade och specialister på fönster. Det innebär att hela monteringen, inklusive fodersmygar på insidan och plåtarbete på utsidan, är helt anpassat efter dig och ditt hus. Allt för att era nya fönster ska passa ert hus perfekt!

  • Städning
   Vi är medvetna om att vi arbetar i ditt hem, därför är det en självklarhet att vi alltid städar efter oss. Vi ser även till att gamla fönster, karmar och övrigt byggskräp transporteras bort.

  • Fast pris
   Vi lämnar alltid fast pris på våra uppdrag. Det innebär att du aldrig betalar mer för dina fönster än vad som står i offerten. Korrekt pris för ett korrekt utfört arbete.

  • Kvalité & garanti
   När du anlitar oss för bytet av dina fönster har du alltid 10 års reklamationsrätt på utfört arbete och material. Vi finns tillgängliga sex dagar i veckan, året om. Det gör att vi finns tillgängliga närsomhelst under projektets gång och långt efter utfört arbete.