Boka ditt Fönsterbyte

Just nu har vi 35% rabatt på Elitfönster

Just nu! 35% rabatt på Elitfönster

Vi är specialister på fönsterbyten

Vi på Hantverkarhuset har en lång och gedigen historia med ursprung i Göteborg år 1953. Vårt framgångsrecept bygger på att vi är lokala och utgår från våra hantverkares kompetens. Det gör att vi kan kvalitetssäkra hela ditt fönsterbyte så att du kan känna dig trygg med att monteringen av ditt fönster blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov. Hantverkarhuset genomför tusentals fönsterbyten varje år – därför är det inte omöjligt att vi redan har bytt fönster på din gata eller i ditt område. Vår kunskap och erfarna hantverkare, tillsammans med Sveriges bästa fönsterutställning gör att vi kan hjälpa dig att fatta rätt beslut inför ditt fönsterbyte.

Att genomföra ett fönsterbyte kräver stort kunnande i monteringsfasen på grund av ett fönsters placering, därför är det extremt viktigt att de hantverkare som utför monteringen av ditt fönster har rätt kompetens och erfarenhet. Vår organisation, med egna utbildade hantverkare och projektledare, gör att vi kan ta totalansvar och kvalitetssäkra hela fönsterbytet så att du kan känna dig trygg. Monterat och klart – På riktigt!

Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på ett korrekt sätt så du får det ROT-avdrag du ska ha när du byter till nya fönster. Vi finns tillgängliga, sex dagar i veckan, på ett och samma ställe. När som helst under projektets gång kan du kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Tryggare än så kan det inte bli.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt fönsterbyte.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.

  Det här ingår vid ditt fönsterbyte

  • Hembesök
   Hembesöket är avgörande för att fönsterbytet skall bli rätt och utförs därför alltid av våra hantverkare. Vi vet att det inte räcker med en veckas säljkurs för att leverera era fönster på ett kvalitativt sätt.

  • Planering
   När du beställer får du direkt en starttid för ditt fönsterbyte. Det gör att du kan känna dig trygg med att arbetet påbörjas enligt dina villkor.

  • Vi tar hela ansvaret
   Till skillnad från många andra levererar vi dina nya fönster och material samma dag som vi påbörjar arbetet – Det kallar vi att ta ansvar. Du behöver alltså aldrig vara orolig för att behöva ansvara för fönster i förväg.

  • Montering
   Våra hantverkare är utbildade och specialister på fönster. Det innebär att hela monteringen, inklusive fodersmygar på insidan och plåtarbete på utsidan, är helt anpassat efter dig och ditt hus. Allt för att era nya fönster ska passa ert hus perfekt!

  • Städning
   Vi är medvetna om att vi arbetar i ditt hem, därför är det en självklarhet att vi alltid städar efter oss. Vi ser även till att gamla fönster, karmar och övrigt byggskräp transporteras bort.

  • Fast pris
   Vi lämnar alltid fast pris på våra uppdrag. Det innebär att du aldrig betalar mer för dina fönster än vad som står i offerten. Korrekt pris för ett korrekt utfört arbete.

  • Kvalité & garanti
   När du anlitar oss för bytet av dina fönster har du alltid 10 års reklamationsrätt på utfört arbete och material. Vi finns tillgängliga sex dagar i veckan, året om. Det gör att vi finns tillgängliga närsomhelst under projektets gång och långt efter utfört arbete.

  Om Hantverkarhuset

  Läs mer om oss och hur vi jobbar

  Vi hjälper dig hela vägen med ditt fönsterbyte

  Noggrant utvalda tillverkare

  Vi har valt att samarbeta med ett antal noga utvalda tillverkare av fönster, för att ge dig möjlighet att välja de fönster som passar just ditt projekt. I vår utställning har du dessutom möjlighet att tillsammans med vår kunniga personal titta och känna på en mängd olika fönster, beslag och trycken. Att vi har Sveriges bästa fönsterutställning gör det mycket lättare för dig att hitta just de fönster som passar dig, ditt hus och dina behov.

  Vi är även en av få Premium-montörer av Velux-takfönster vilket innebär att våra hantverkare har genomgått de utbildningar och krav som ställs för att trygga en kompetent montering av fönster. Vi har också Göteborgs största utbud av Elitfönster samtidigt som vi arbetar med många andra leverantörer av fönster som vi valt ut med noggrannhet så att alla våra fönster alltid är av högsta kvalitet.

  Sveriges bästa fönsterutställning

  I vår fönsterutställning gör vi det lätt för dig att hitta just de fönster som passar dig, ditt hus och dina behov. Du kan se, känna och jämföra olika fönster samtidigt som du får hjälp av en av våra fönsterspecialister.  Vi har ett stort utbud av ledande tillverkare och du hittar bland annat fönster och dörrar från Elitfönster, Diplomatdörren, Hajom, Snickarper, SP Fönster, Traryd, Velux, Swedoor, Leksandsdörren tillsammans med många fler. Det innebär att du som kund inte behöver begränsa dig i dina val, utan kan utgå från dig själv och ditt hus.

  10 års montagegaranti

  Vi garanterar att ditt projekt alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är utfört enligt dina förväntningar – och alltid med 10 års reklamationsrätt. En naturlig del av vår verksamhet är att ta ansvar och hjälpa våra kunder, även efter utfört fönsterbyte. Uppstår det ärenden som omfattas av våra leverantörers produktgarantier eller din 10-åriga reklamationsrätt kommer vi att utföra lämplig åtgärd utan extra kostnad för dig. Vi på Hantverkarhuset anser att det ska vara enkelt att göra ett fönsterbyte och likaså att få hjälp om något inte blir som det varit tänkt.