Fönsterbyte i Göteborg, Västsverige & Jönköping

Vi är hela Västsveriges specialister på fönsterbyten

Hantverkarhuset byter varje år tusentals fönster i Göteborg, Västsverige & Jönköping, därför är det inte omöjligt att vi redan har bytt fönster på din gata eller i ditt område. Vår unika lokala kunskap tillsammans med Sveriges bästa fönsterutställning gör att vi kan hjälpa dig att fatta rätt beslut inför ditt fönsterbyte.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10, Göteborg med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Vi hjälper dig hela vägen

Hantverkarhuset är störst i Västsverige på att byta fönster. Vårt framgångsrecept bygger på att vi är lokala och utgår från våra hantverkares kompetens. Det gör att vi kan kvalitetssäkra hela fönsterbytet, så att du kan känna dig trygg med att monteringen blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov.

Vi har valt att samarbeta med ett antal noga utvalda fönstertillverkare, för att ge dig möjlighet att välja de fönster som passar just din fastighet. I vår utställning har du dessutom möjlighet att tillsammans med vår kunniga personal titta och känna på en mängd olika fönster, beslag och trycken.

Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är utfört enligt dina förväntningar- alltid med 10 års reklamationsrätt. Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på ett korrekt sätt. Tryggare än så kan det inte bli.

Vi finns tillgängliga, sex dagar i veckan, på ett och samma ställe. Det ger dig trygghet i att du närsomhelst under projektets gång kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Det här ingår vid ett fönsterbyte

 • Hembesök
  Hembesöket är avgörande för att fönsterbytet skall bli rätt och utförs därför alltid av våra hantverkare. Vi vet att det inte räcker med en veckas säljkurs för att leverera enligt de höga krav våra kunder ställer på oss.

 • Planering
  När du beställer får du direkt en starttid för ditt fönsterbyte. Det gör att du kan känna dig trygg med att arbetet påbörjas enligt dina villkor.

 • Vi tar hela ansvaret
  Till skillnad från många andra levererar vi dina nya fönster och material samma dag som vi påbörjar arbetet. Det kallar vi att ta ansvar. Du behöver alltså aldrig vara orolig för att behöva ansvara för fönster i förväg.

 • Montering
  Våra hantverkare är utbildade och specialister på fönster. Det innebär att hela monteringen, inklusive fodersmygar på insidan och plåtarbete på utsidan, är helt anpassat efter dig och ditt hus.

 • Städning
  Vi är medvetna om att vi arbetar i ditt hem, därför är det en självklarhet att vi alltid städar efter oss. Vi ser även till att gamla fönster, karmar och övrigt byggskräp transporteras bort.

 • Fastpris
  Vi lämnar alltid fast pris på våra uppdrag. Det innebär att du aldrig betalar mer än vad som står i offerten.

 • Kvalité & garanti
  När du anlitar oss för att byta fönster har du alltid 10 års reklamationsrätt på utfört arbete och material. Vi finns tillgängliga sex dagar i veckan, året om. Det gör att vi finns tillgängliga närsomhelst under projektets gång och långt efter utfört arbete.

Det här tycker vi är viktigt när du byter fönster

Rätt från början. Ta hjälp av en specialist och få garanti på både själva fönstret och installationen.

Utgå från dig själv och ditt hus. Ditt hus stil och tradition och vad du vill åstadkomma är det som ska avgöra vad du väljer för lösning.

Begränsa dig inte. Välj bland ledande fönsterleverantörer, eller låt oss specialanpassa efter dina önskemål.

Räntefri Delbetalning

Delbetala ditt Fönsterbyte med Svea Ekonomi.

svea ekonomi logga i vitt

Störst på fönsterbyten

Vi har dessutom Sveriges bästa fönsterutställning

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.