Varför är det viktigt med Svenska fönster för nordiskt klimat?

Vårt klimat ställer stora krav på både fönster och montering. Därför är det viktigt att välja fönster som håller. Hantverkarhuset sammarbetar enbart med marknadens bästa och tryggaste leverantörer av fönster, dörrar och skjutdörrar. Och gemensamt för samtliga våra leverantörer är att de tillverkas i Sverige och att de klarar av vårt tuffa klimat.

Samtliga trädelar i moderna fönster är vakumimpregnerade och är målade med upp mot tre lager färg för att kunna ge trästommen ett bra skydd och möjliggöra långa garantier mot röta – och vill du verkligen vara säker på att fönstren skall hålla ännu längre skall du givetvis välja aluminium på utsidan.

Aluminiumutsidan skyddar effektivt trästommen mot väder och vind och gör att tillverkarna kan lämna långa garantier. Till exempel lämnar Elitfönster upp till 30 års garanti på sin Elitfönster Original serie.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 256 MB.