Varför treglasfönster?

I dag är treglasfönster standard på den svenska fönstermarknaden. Anledningen är att treglasfönster möjliggör för ökad luftspalt mellan glasen i glaskassetterna och ger därför lägre u-värde. Treglasfönster är avsevärt mycket bättre på att isolera och sänker fönstrets u-värde betydligt mer än motsvarande tvåglasfönster.

Dessutom är de flesta moderna treglasfönster utrustade med ett eller flera skikt av metall. Dessa skikt är så kallade lågemissionssikt och är osynliga för ögat men reflekterar en stor del av värmestrålningen vilket gör att värmen även bättre stannar kvar inomhus.

Treglasfönster gör det även möjligt att arbeta med större glasytor utan att tappa energi. Dessutom bidrar treglasfönster till bättre ljudreduktion. Elitfönster och övriga leverantörer hos Hantverkarhuset erbjuder en rad olika anpassningar genom val av glas och konstruktion.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 256 MB.