Sveriges bästa fönsterutställning

Boka Tid i Utställningen

Boka hembesök enkelt nedan eller besök vår utställning på Fotögatan 10 i Kungsstens industriområde i Göteborg eller på Källebacksvägen 2A i Jönköping för inspiration och rådgivning. Vi hjälper dig att hitta produkter som passar ditt hus och dina behov. Du kan även mejla eller ringa oss på 031-12 47 30 för mer information om våra erbjudanden.

Fönsterutställning i Göteborg och Jönköping

Vi har ett stort utbud i vår utställning. Det innebär att du som kund inte behöver begränsa dig i dina val, utan kan utgå från dig själv och ditt hus. I vår utställning upplever du detaljerna som avgör och en specialist finns alltid till hands för att hjälp dig i dina val, så att helheten blir rätt i förhållande till dig och ditt hus.
Vi sammarbetar med flera av marknadens bästa och tryggaste leverantörer av fönster, dörrar, takfönster och skjutdörrar. Det gör att du verkligen kan välja det fönster eller den dörr som passar just dig och ditt hus. I vår stora utställning hittar du bla. fönster och dörrar från Elitfönster, Diplomatdörren, Hajom, Snickarper, SP Fönster, Traryd, Velux, Swedoor och Leksandsdörren.

Medarbetare visar fönster i hantverkarhusets utställning

Vår kunniga personal hjälper er att hitta rätt fönster till ert hem.

Utställning skjutdörrar och glaspartier

Vi har ett brett utbud av skjutdörrar.

Personal från Hantverkarhuset demonstrerar fönster i utställning

Vi är specialister på takfönsterbyten och hjälper er att hitta rätt.

Sortiment