Utställning2019-06-13T16:17:40+02:00

Sveriges bästa fönsterutställning

Sortiment

Vi sammarbetar med flera av marknadens bästa och tryggaste leverantörer av fönster, dörrar,
takfönster och skjutdörrar. Det gör att du verkligen kan välja det fönster eller den dörr som passar
just dig och ditt hus. I vår stora utställning hittar du bla. fönster och dörrar från Elitfönster,
Diplomatdörren, Hajom, Snickarper, SP Fönster, Traryd, Velux, Swedoor och Leksandsdörren.

Besök vår utställning

Vi har ett stort utbud i vår utställning. Det innebär att du som kund inte behöver begränsa dig i dina val, utan kan utgå från dig själv och ditt hus.

I vår utställning upplever du detaljerna som avgör och en specialist finns alltid till hands för att hjälp dig i dina val, så att helheten blir rätt i förhållande till dig och ditt hus.

Vår kunniga personal hjälper er att hitta rätt fönster till ert hem.

Vi har ett brett utbud av skjutdörrar.

Vi är specialister på takfönsterbyten och hjälper er att hitta rätt.

Boka Hembesök eller Tid i Utställningen

Boka hembesök enkelt nedan eller besök vår utställning på Fotögatan 10 i Kungsstens industriområde för inspiration och rådgivning. Vi hjälper dig att hitta produkter som passar ditt hus och dina behov. Du kan även mejla eller ringa oss på 031-12 47 30 för mer information om våra erbjudanden.

Just nu erbjuder vi möjlighet att boka kundbesök direkt online i följande områden:
Askim, Billdal, Göteborg, Hisings Backa, Hisings Kärra, Hovås, Mölndal, Säve, Torslanda, Västra Frölunda, Partille. Bor du i ett annat av våra områden – använd formuläret eller ring oss så bokar vi in en tid som passar!

Välkommen till Fotögatan 10

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönsterskjutpartier.

Offertförfrågan

Har du redan en egen hantverkare, eller utför du arbetet helt på egen hand? Vi hjälper dig med rådgivning och offert vid köp av fönster, dörrar eller skjutpartier.  Skicka in dina underlag smidigt och enkelt – så hjälper vi dig inom kort.

Ring oss direkt ELITFÖNSTER KAMPANJ