Hajom Skjutdörrar

hajom logga i vitt

Om Hajom

Hajom har sedan 1911 levererat snickerier av högsta klass. Vi på Hantverkarhuset har en unik utställning där vi visar både Hajoms Classic, och Hajom Architect Series. Förutom skjutdörrar visar vi även fönster, ytterdörrar och entrépartier från Hajom.

Kontakta oss för att ta del av ditt personliga erbjudande.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Hajom skjutdörrar

Hajom skjutdörrar har en unik lyft- och glidfunktion som ger en känsla som du bara finner i skjutdörrar från Hajom.

Genom att bygga ett uterum kan du skapa en skön kontakt med yttermiljön runt ditt hus. Det kan också bidra till känslan av en förlängd sommarsäsong. Genom att välja skjutdörrar och fasadpartier från Hajom blir ditt uterum även ett av dina bästa innerum. Den stabila konstruktionen och kvaliteten i Hajoms partier tillför ditt hus estetiska och funktionella värden som består för en lång tid framöver och de ökar värdet på ditt hus.

Hajom skjutdörrar är indelad i olika serier: Classic Series & Architect Series.

Hajoms syfte är att ge dig marknadens bästa och mest omfattande lösning att skapa ett upplöst förhållande mellan inne och ute. Kärnan i varumärket är Hajom Classic serien. Lyft- och glidkonstruktion i skjutdörrarna ger bevisad täthet och en fjäderlätt funktion, trots att det aldrig sparas på massiva och tunga material.

Genom Hajom Architect serien ger Hajom dig oändliga möjligheter att skapa din egen Hajomlösning som inkluderar dörrar, fönster och skjutdörrar. Allt serverat i den speciella Hajomstilen – som blivit lika mycket en norm som en självklar del i modern arkitektur.

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönster och skjutdorrar.

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.

Besök vår utställning

Vi har Sveriges bästa utställning.
Välkomna att boka ert besök.

Hajom Skjutdörrar

Vi hjälper dig med ditt byte av skjutdörrar. Kontakta oss!