Jönköping2023-10-01T14:59:13+02:00

Hantverkarhuset Jönköping

Hantverkarhuset Jönköping

Kampanj på Elitfönster – 35% rabatt!

elitfönster logga vit
elitfönster logga vit

Vi utför fönsterbyten i Jönköping

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster och dörrar och vi erbjuder också alla tillhörande hantverkartjänster. Du bestämmer – köp fönster och installera själv – eller låt oss göra hela jobbet. Oavsett vad, så finns vi där för att hjälpa dig med fönsterbytet. Hos oss får du alltid hjälp av våra hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med fönster, ytterdörrar, takfönster och skjutdörrar.

Kampanj på Elitfönster!

Upp till 35% rabatt och ytterdörr från Diplomat på köpet! 

elitfönster logga vit

Upp till 30 000kr i energistöd vid fönsterbyte

Du som äger ett småhus som värms upp med el eller gas kan söka bidrag för energieffektivisering. Läs mer nedan eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Nya fönster kan minska energiförbrukningen

Vad många kanske inte tänker på är att dåliga eller gamla fönster är en riktigt energitjuv. Energiräknaren ger dig ett grovt estimat över hur mycket du kan spara med nya fönster. Testa själv!

Boka tid i en av våra fönsterutställningar

Har du svårt att välja produkter? Boka ett besök i vår utställning och få hjälp av en expert att välja fönster och dörrar. För att vi ska kunna ge dig den bästa upplevelsen tar vi endast emot bokade besök.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring Hantverkarhuset i Jönköping direkt på 036-43150.

Vill du hellre bli uppringd?

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.

  OM HANTVERKARHUSET

  Läs mer om oss och hur vi jobbar

  Sveriges bästa utställning

  I våra utställningar hittar du bla. fönster och dörrar från Elitfönster, Diplomatdörren, Hajom, Snickarper, SP Fönster, Traryd, Velux och Swedoor.

  Fönsterbyte för företag & BRF

  Står din förening eller företag inför ett fönsterbyte? Vi vet som krävs för att göra fönsterbytet så smidigt som möjligt med fokus på boende och beställare.

  Här har vi bytt fönster

  De senaste 10 åren har vi bytt fönster i över 5 000 villor och radhus hos privatpersoner. Det innebär att vi sannolikt redan bytt fönster hos en adress nära dig..

  Till toppen