Jönköping2023-01-30T15:12:07+01:00

Hantverkarhuset Jönköping

Hantverkarhuset Jönköping

Gäller endast till och med 28 februari.

Boka ditt fönsterprojekt
Boka ditt fönsterprojekt
elitfönster logga vit
elitfönster logga vit

Vi utför fönsterbyten i Jönköping

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster och dörrar och vi erbjuder också alla tillhörande hantverkartjänster. Du bestämmer – köp fönster och installera själv – eller låt oss göra hela jobbet. Oavsett vad, så finns vi där för att hjälpa dig med fönsterbytet. Hos oss får du alltid hjälp av våra hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med fönster, ytterdörrar, takfönster och skjutdörrar.

Boka ditt fönsterprojekt

Upp till 35% rabatt på Elitfönster*

Kampanj på Elitfönster — 35% rabatt på Elitfönster med extra energiglas!*. Kontakta oss så kommer en av våra hantverkare hem till dig och hjälper dig att välja dina nya fönster.

*Gäller endast vid köp av 5st fönster eller fler i utförande Elitfönster Original med montering. Extra energiglas avser u-värde 0,9. Erbjudandet är tidsbegränsat tom 2023-02-28 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Köp Elitfönster
SP-fönster monterade på rött hus med snö

Minska energiförbrukningen med nya fönster

Vad många kanske inte tänker på är att dåliga eller gamla fönster är en riktigt energitjuv. Energiräknaren ger dig ett grovt estimat över hur mycket du kan spara med nya fönster. Testa själv!

Energiräknaren

Boka besök i våra showroom

För att vi ska kunna ge dig den bästa servicen i våra utställning tar vi endast emot bokade besök. Det gör det enklare för oss att fokusera på dina behov och göra valet av dörr eller fönster lätt.

Boka tid i utställning

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring Hantverkarhuset i Jönköping direkt på 036-43150.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.

  OM HANTVERKARHUSET

  Läs mer om oss och hur vi jobbar

  Om Oss

  Sveriges bästa utställning

  I våra utställningar hittar du bla. fönster och dörrar från Elitfönster, Diplomatdörren, Hajom, Snickarper, SP Fönster, Traryd, Velux och Swedoor.

  BOKA TID I UTSTÄLLNINGEN

  Fönsterbyte för företag & BRF

  Står din förening eller företag inför ett fönsterbyte? Vi vet som krävs för att göra fönsterbytet så smidigt som möjligt med fokus på boende och beställare.

  Se projekt och BOKA TID

  Här har vi bytt fönster

  De senaste 10 åren har vi bytt fönster i över 5 000 villor och radhus hos privatpersoner. Det innebär att vi sannolikt redan bytt fönster hos en adress nära dig..

  Utförda projekt
  Till toppen