Jobba hos oss

Vi växer …

… och söker nu erfarna hantverkare, fönstermontörer och blivande hantverkare. Trovärdighet, ödmjukhet och trygghet är några av de viktigaste kvalitéerna hos våra medarbetare, vilka också utgör fundamentet i vår organisation. Vi värdesätter en bred social kompetens och ett sätt som gör det lätt för såväl medarbetare, kunder och leverantörer att samarbeta med dig.
Passar denna beskrivning in på dig eller känner du någon som skulle passa hos oss? Skicka ansökan med CV till [email protected]

Om Hantverkarhuset

Hos oss på Hantverkarhuset (tidigare Kungsstens) står trygghet, kvalitet och garanti i ständigt fokus. Vi har funnits på samma plats sedan 1953 och för att ge våra kunder trygghet i samtliga steg i köpet av byggmaterial har vi under årens lopp utvecklat en unik organisation som hjälper till med allt från projektering och val av material, till montering och slutbesiktning. Vi vänder oss framförallt till privatpersoner inom ROT, men också mot bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Gemensamt för samtliga våra kunder är extremt höga krav på utfört arbete.

Lediga hantverksjobb i Göteborg

Krav:
Som hantverkare hos oss kräver vi att du har:

  • B-Körkort;

  • minst 5 års yrkeserfarenhet

Anställningsform
Heltid, 6 månaders provanställning för omgående tillträde.

Ansökan
Om du tror att du har vad som krävs för att arbeta hos oss, och tycker det är inspirerande att arbeta i en organisation med högt i tak och med trevliga medarbetare och kunder, då tycker vi att du ska skicka din CV tillsammans med ett personligt brev till vår mejl.

I din ansökan vill vi att du, mot bakgrund av vår sökandeprofil, på något sätt beskriver varför just du skulle passa bra in hos oss

Reservationer
Vi tar enbart emot ansökningar via mail på [email protected]. Eventuella telefonsamtal kommer även dessa att hänvisas till denna maildress.

Vi är inte intresserade av att hyra personal. Vi undanber oss även alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med rekrytering.

Hantverkarhuset söker dig som har gedigen erfarenhet som hantverkare och som är van vid att montera fönster och dörrar. Du kan också arbeta självständigt och driva egna projekt. Det är en fördel om du har drivit eget företag och är van vid att ta ett stort ansvar och kan leva upp till ekonomiska och tidsmässiga deadlines. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp tillsammans med våra övriga hantverkare.

Vi är en organisation som arbetar i ett högt tempo,  där din arbetsuppgift kan variera från dag till dag. Därför är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att hitta lösningar där andra ser problem.

Men den absolut viktigaste egenskapen är att du har en bred social kompetens och ett sätt som gör det lätt för såväl medarbetare, kunder, leverantörer och samarbetspartners att interagera med dig.

Trovärdighet, ödmjukhet och trygghet är några av de viktigaste kvalitéerna hos våra medarbetare, vilka också utgör fundamentet i vår organisation. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som vi trivs i.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • driva egna projekt samt projektleda samarbetspartners och underentreprenörer;

  • montera snickerier såsom fönster (inklusive takfönster) och dörrar;

  • utföra interiöra snickeriarbeten med höga utförandekrav:

  • utföra exteriöra plåtarbeten såsom montering av fönsterbleck och plåtsmygar;

  • utföra fasadarbeten såsom panelbyten och tilläggsisoleringar