Jobba hos oss

Om Hantverkarhuset

Hos oss på Hantverkarhuset (tidigare Kungsstens) står trygghet, kvalitet och garanti i ständigt fokus. Vi har funnits på samma plats sedan 1953 och för att ge våra kunder trygghet i samtliga steg i köpet av byggmaterial har vi under årens lopp utvecklat en unik organisation som hjälper till med allt från projektering och val av material, till montering och slutbesiktning. Vi vänder oss framförallt till privatpersoner inom ROT, men också mot bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Gemensamt för samtliga våra kunder är extremt höga krav på utfört arbete.

Vi växer…

… och söker nu erfarna hantverkare, fönstermontörer och blivande hantverkare. Trovärdighet, ödmjukhet och trygghet är några av de viktigaste kvalitéerna hos våra medarbetare, vilka också utgör fundamentet i vår organisation. Vi värdesätter en bred social kompetens och ett sätt som gör det lätt för såväl medarbetare, kunder och leverantörer att samarbeta med dig.

Passar denna beskrivning in på dig eller känner du någon som skulle passa hos oss? Skicka ansökan med CV till [email protected]