om Hantverkarhuset

Vår idé – det skall vara enkelt att köpa fönster och dörrar

Det skall vara enkelt att köpa fönster och dörrar. Därför erbjuder Hantverkarhuset också heltäckande monterings- och tilläggstjänster till både konsument och företag.

Vi är oberoende och samarbetar därför med flera ledande nordiska leverantörer såsom Inwido och Svenska Fönster vilket gör att vi verkligen kan utgå från våra kunders behov. Vi levererar idag fönster till kunder över hela Sverige.

Vi är dessutom övertygade om att hantverkaren är avgörande för om du kommer att bli nöjd med ditt fönsterbyte. Hos oss får du därför alltid hjälp av en hantverkare hela vägen.

Vi genomför varje år över 500 projekt tillsammans med våra drygt 30 egna hantverkare, projektledare och en rad sammarbetspartners. Vi tror på vår lokala förankring.

Tillsammans med Sveriges bästa utställning och fönsterkompetens är Hantverkarhuset helt unikt på den svenska fönstermarknaden idag.

Historien om Hantverkarhuset

Hantverkarhuset hette tidigare Kungsstens Byggvaruhus AB och har drivits framgångsrikt i flera år. Redan 1953 byggdes nuvarande lokaler i Kungsstens Industriområde i Göteborg.

1990 tog Bogöran Björkman över rörelsen och driver idag företaget tillsammans med sina två söner, Adam och Robin.

2017 bytte verksamheten namn till Hantverkarhuset för att ytterligare förtydliga för kunderna skiftet från traditionellt byggvaruhus till en verksamhet där det är lika självklart att köpa tjänster som produkter.

Vi är sedan många år delägare i Bolist AB, medlemmar i Sveriges Byggindustrier, Svensk Handel och diplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Medarbetare Hantverkarhuset

Adam är en av våra duktiga hantverkare.

Bolist logga

Vi är sedan många år delägare i Bolist AB.

1953-2018

Hantverkarhuset – Funnits på samma plats i 65 år.