Karl Johansgatan 13

BESKRIVNING

Hantverkarhuset har bytt 85 stycken fasadfönster från RM fönster samt takfönster tillsammans 4D Bygg AB.

Vi kan Fönsterbyten

Hantverkarhuset är Göteborgs största fönsterbytare. Vårt framgångsrecept bygger på att vi är lokala och utgår från våra hantverkares kompetens. Det gör att vi kan kvalitetssäkra hela fönsterbytet, så att du kan känna dig trygg med att monteringen blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov.

Vi har valt att samarbeta med ett antal noga utvalda fönstertillverkare, för att ge dig möjlighet att välja de fönster som passar just din fastighet. I vår utställning har du dessutom möjlighet att tillsammans med vår kunniga personal titta och känna på en mängd olika fönster, beslag och trycken.

Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är utfört enligt dina förväntningar- alltid med 10 års reklamationsrätt. Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på ett korrekt sätt. Tryggare än så kan det inte bli.

Vi finns tillgängliga, sex dagar i veckan, på ett och samma ställe. Det ger dig trygghet i att du närsomhelst under projektets gång kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar.