Skjutdörrar

Vårt sortiment av skjutdörrar

Vi på Hantverkarhuset har specialiserat oss på fönster, takfönster och skjutdörrar. Vi säljer, installerar och byter. För oss är det viktigt att förhålla oss oberoende till alla – utom våra kunder. Därför har vi har ett stort utbud från ledande tillverkare, så att du kan utgå från dig och ditt hus, inte vad en enskild tillverkare har att erbjuda. Du får hjälp av en specialist, både i dina val och vid installationen.

Besök vår utställning

Besök vårt showroom i Göteborg, där vi bland annat ställer ut skjutdörrar från Hajom. Du utställningen hittar också en rad olika skjutdörrar och lösningar som passar dig och din fastighet. Dessutom erbjuder vi heltäckande monterings- och logistiklösningar inför ditt byte av skjutdörrar.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10, Göteborg med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Ett brett urval och kunnig personal

Skjutdörrar och glaspartier är stora investeringar som ska hålla länge. Därför är det viktig att det blir rätt, både i förhållande till dina förväntningar och ditt hus, men också att det blir rätt installerat. På Hantverkarhuset får du hjälp av specialister, både när det kommer till att ge dig råd i dina val och när det kommer till installation. Hos oss finns det mycket att välja bland och vi hjälper dig hela vägen till en färdig lösning. Se här vart vi har utfört arbeten.