SnickarPer

snickarper-logo

Om SnickarPer

Trä har i alla tider varit det viktigaste och ädlaste byggmaterialet. Därför har även kunskapen om hur man ska hantera trä för att bevara styrkorna som materialet har gått i generationer. Samma kunskap sätter sin tydliga prägel på vårt Snickeri i Småland än idag. Här jobbar snickare som i generation efter generation har levt av det som finns utanför dörren – skogen. Med ett tydligt fokus på framtidens formspråk och funktionell design tillverkar våra snickare dörrar för framtidens hus.
Vill du veta mer om vad det finns för olika alternativ – boka tid i vår utställning innan vi kommer på plats. Och du kan givetvis alltid ringa eller maila oss direkt.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Varför välja SnickarPer?

När du köper en dörr från SnickarPer får du en produkt som är lika envis som deras snickare. Deras småländska ursprung letar sig in i produkterna vilket du kommer att märkas när den massiva dörren ska hängas upp på reglarna. När du köper en dörr från Snickar-Per är den här för att stanna. Varken väder, vind eller andra yttre hot kan rå på en SnickarPer-dörr som är byggd från grunden i snickeriet i Småland.

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönster och skjutdorrar.

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.

Besök vår utställning

Vi har Sveriges bästa utställning.
Välkomna att boka ert besök.

Dörr från SnickarPer

Vi hjälper dig med ditt dörrbyte. Kontakta oss!