SP Fönster

sp-fönster logga

*Gäller vid köp av tio eller fler fönster från SP Fönster med montering*

Om SP Fönster

SP Fönster kan fås på klassiskt vis med karm och båge i trä eller på modernt, underhållsfritt sätt med aluminiumbeklädd utsida som ser ut som trä. Har du redan full koll och vet vilka fönster du vill byta till – boka kundbesök direkt online. Eller vill du veta mer om vad det finns för olika fönsteralternativ – boka tid i vår utställning innan vi kommer på plats. Och du kan givetvis alltid ringa eller maila oss direkt.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Varför välja SP Fönster?

Fönstertillverkaren SP Fönster startade som ett litet snickeri med stort hantverkskunnande i det skogrika Hälsingland år 1946. Svenska Fönster, som idag äger SP fönster, är en av Sveriges mest miljövänliga fönstertillverkare. De utmärker sig med funktionella fönster av hög kvalitet och vacker design med rundad profil på insidan och där hållbarhet och sunda materialval är i fokus.
Vi på Hantverkarhuset har jobbat i flera år med att sälja och montera dessa fönster. Vi har därför en unik kunskap och vet vad som är viktigt att tänka på när du skall byta fönster.

Du kan få dina SP Fönster klassiskt vis med karm och båge helt i trä eller på modernt sätt med aluminiumbeklädd utsida, som ser ut som trä, för ett mer underhållsfritt boende. Oavsett vilket utförande du väljer så gör du ett långsiktigt val när du väljer SP Fönster. För att du ska känna dig trygg har vi förhöjd säkerhet som standard.

SP Fönsters produkter behandlas med vattenburen färg och impregnering. Vi erbjuder ett brett sortiment med fönster som är miljömärkta med Svanen.

SP Fönster har ett brett utbud av fönster i både trä och aluminium med både klassisk och modern design. Våra fönster passar till flervåningshuset såväl som till fritidshuset.

Svenska Fönster hämtar timmer – denna fantastiska råvara – ur skogens skafferi från stora delar av Mellansverige, från södra Norrland ner till Västmanland och Värmland. Alla SP Fönster är tillverkade i Sverige med material från Sverige.
Alla SP Fönsters produkter är i grunden energieffektiva och tillverkade på ett sätt som är schysst mot miljön. Till exempel används enbart vattenbaserad färg och impregnering. Men sedan flera år tillbaka erbjuder vi flera av våra produkter med extra låga U-värden, det vill säga att de är ännu energieffektivare. Dessa produkter är miljömärkta med Svanen. Att erbjuda Svanenmärkta produkter är något som endast få fönstervarumärken kan stoltsera med.

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönster och skjutdorrar.

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.

Stor Utställning

Vi har Sveriges bästa fönsterutställning.
Välkomna att boka ert besök.

Störst på fönsterbyten

Vi hjälper dig med ditt fönsterbyte. Kontakta oss!