Stockholm2023-10-01T14:58:28+02:00

Hantverkarhuset Stockholm

Hantverkarhuset Stockholm

Kampanj på Elitfönster – 35% rabatt!

elitfönster logga vit
elitfönster logga vit

Vi utför fönsterbyten i Stockholm

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster och dörrar och vi erbjuder också alla tillhörande hantverkartjänster. Du bestämmer – köp fönster och installera själv – eller låt oss göra hela jobbet. Vi har marknadens bredaste sortiment från ledande nordiska tillverkare såsom Elitfönster, DiplomatdörrarSP-Fönster, Traryd, Velux, Hajom och Nordan. Det innebär att vi är oberoende och kan hjälpa dig hitta fönster, ytterdörrar, takfönster och skjutdörrar som passar just dig och ditt hus. Boka ditt hembesök direkt online eller ring oss!

Kampanj på Elitfönster!

Upp till 35% rabatt och ytterdörr från Diplomat på köpet! 

elitfönster logga vit

Upp till 30 000kr i energistöd vid fönsterbyte

Du som äger ett småhus som värms upp med el eller gas kan söka bidrag för energieffektivisering. Läs mer nedan eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Nya fönster kan minska energiförbrukningen

Vad många kanske inte tänker på är att dåliga eller gamla fönster är en riktigt energitjuv. Energiräknaren ger dig ett grovt estimat över hur mycket du kan spara med nya fönster. Testa själv!

Boka tid i en av våra fönsterutställningar

Har du svårt att välja produkter? Boka ett besök i vår utställning och få hjälp av en expert att välja fönster och dörrar. För att vi ska kunna ge dig den bästa upplevelsen tar vi endast emot bokade besök.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss på 08-910830

Vill du hellre bli uppringd?

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.

  OM HANTVERKARHUSET

  Läs mer om oss och hur vi jobbar

  Fönsterbyte för företag & BRF

  Står din förening eller företag inför ett fönsterbyte? Vi vet som krävs för att göra fönsterbytet så smidigt som möjligt med fokus på boende och beställare.

  Här har vi bytt fönster

  De senaste 10 åren har vi bytt fönster i över 5 000 villor och radhus hos privatpersoner. Det innebär att vi sannolikt redan bytt fönster hos en adress nära dig..

  Till toppen