Stockholm2022-12-01T13:42:29+01:00

Hantverkarhuset Stockholm

Hantverkarhuset Stockholm

Boka ditt fönsterprojekt
Boka ditt fönsterprojekt
elitfönster logga vit
elitfönster logga vit

Vi utför fönsterbyten i Stockholm

Vi hjälper dig att hitta rätt fönster och dörrar och vi erbjuder också alla tillhörande hantverkartjänster. Du bestämmer – köp fönster och installera själv – eller låt oss göra hela jobbet. Vi har marknadens bredaste sortiment från ledande nordiska tillverkare såsom Elitfönster, DiplomatdörrarSP-Fönster, Traryd, Velux, Hajom och Nordan. Det innebär att vi är oberoende och kan hjälpa dig hitta fönster, ytterdörrar, takfönster och skjutdörrar som passar just dig och ditt hus. Boka ditt hembesök direkt online eller ring oss!

Boka ditt fönsterprojekt
SP-fönster monterade på rött hus med snö

Minska energiförbrukningen med nya fönster

Vad många kanske inte tänker på är att dåliga eller gamla fönster är en riktigt energitjuv. Energiräknaren ger dig ett grovt estimat över hur mycket du kan spara med nya fönster. Testa själv!

Energiräknaren

Boka besök i våra showroom

För att vi ska kunna ge dig den bästa servicen i våra utställning tar vi endast emot bokade besök. Det gör det enklare för oss att fokusera på dina behov och göra valet av dörr eller fönster lätt. Vi har utställningar i Göteborg och Jönköping.

Boka tid i utställning

Upp till 30% rabatt på Elitfönster*

Kampanj på Elitfönster — upp till 30% rabatt och ytterdörr på köpet.  Gäller hela sortimentet. Kontakta oss så kommer en av våra hantverkare hem till dig och hjälper dig att välja dina nya fönster.

Köp Elitfönster

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss på 08-910830

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

  • Max filstorlek: 256 MB.

OM HANTVERKARHUSET

Läs mer om oss och hur vi jobbar

Om Oss

Fönsterbyte för företag & BRF

Står din förening eller företag inför ett fönsterbyte? Vi vet som krävs för att göra fönsterbytet så smidigt som möjligt med fokus på boende och beställare.

Se projekt och BOKA TID

Här har vi bytt fönster

De senaste 10 åren har vi bytt fönster i över 5 000 villor och radhus hos privatpersoner. Det innebär att vi sannolikt redan bytt fönster hos en adress nära dig..

Utförda projekt
Till toppen