Specialister på takfönster

velux logga

Certifierade återförsäljare och montörerer

Hantverkarhuset är certifierad premium återförsäljare av Velux takfönster. Det innebär att vi verkligen kan takfönster. Vi har dessutom en stor utställning där vi visar en mängd olika takfönstermodeller och solskyddslösningar. Samtliga våra hantverkare som monterar takfönster är utbildade och certifierade av Velux. Därför kan vi också garantera att arbetet blir utfört enligt dina förväntningar. Välj bland ett brett utbud av modeller, eller så skapar vi en specialanpassad lösning efter dina önskemål.

Det är inte alltid enkelt att byta takfönster. Det skall kännas rätt och det skall hålla länge. Vi på Hantverkarhuset ser till att det blir rätt från början. Vi utgår från dina önskemål, dina förutsättningar och ditt hus. Välj i vårt sortiment bland ledande leverantörer eller hör med oss om att få ett specialbyggt.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställning med en av våra fönsterspecialister. Där kan du se vilket typ av fönster som passar ert hus bäst.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 256 MB.

  DET HÄR INGÅR NÄR VI BYTER TAKFÖNSTER

  Vår organisation, med hantverkare och projektledare, gör att vi kan ta totalansvar och kvalitetssäkra hela takfönsterbytet så att du kan känna dig trygg med att monteringen blir korrekt utförd enligt dina önskemål och behov. Vi garanterar att arbetet alltid utförs till överenskommet fast pris och att det är fackmannamässigt utfört – alltid med 10 års reklamationsrätt. Dessutom garanterar vi att din ROT-ansökan blir behandlad på korrekt sätt. Tryggare än så kan det inte bli.

  • Hembesök
   Hembesöket är avgörande för att fönsterbytet skall bli rätt och utförs därför alltid av våra hantverkare. Vi vet att det inte räcker med en veckas säljkurs för att leverera era fönster på ett kvalitativt sätt.

  • Planering
   När du beställer får du direkt en starttid för ditt fönsterbyte. Det gör att du kan känna dig trygg med att arbetet påbörjas enligt dina villkor.

  • Vi tar hela ansvaret
   Till skillnad från många andra levererar vi dina nya fönster och material samma dag som vi påbörjar arbetet – Det kallar vi att ta ansvar. Du behöver alltså aldrig vara orolig för att behöva ansvara för fönster i förväg.

  • Montering
   Våra hantverkare är utbildade och specialister på fönster. Det innebär att hela monteringen, inklusive fodersmygar på insidan och plåtarbete på utsidan, är helt anpassat efter dig och ditt hus. Allt för att era nya fönster ska passa ert hus perfekt!

  • Städning
   Vi är medvetna om att vi arbetar i ditt hem, därför är det en självklarhet att vi alltid städar efter oss. Vi ser även till att gamla fönster, karmar och övrigt byggskräp transporteras bort.

  • Fast pris
   Vi lämnar alltid fast pris på våra uppdrag. Det innebär att du aldrig betalar mer för dina fönster än vad som står i offerten. Korrekt pris för ett korrekt utfört arbete.

  • Kvalité & garanti
   När du anlitar oss för bytet av dina fönster har du alltid 10 års reklamationsrätt på utfört arbete och material. Vi finns tillgängliga sex dagar i veckan, året om. Det gör att vi finns tillgängliga närsomhelst under projektets gång och långt efter utfört arbete.