Tanum Fönster

Tanum fönster logga

Om Tanum Fönster

Tanum Fönster har en klassisk form men med alla moderna funktioner. Isolerglaskassett med tre skikt och mellan skikten används argongas som fungerar bättre i vid isolering än luft. Har du redan full koll och vet vilka fönster du vill byta till – boka kundbesök direkt online. Eller vill du veta mer om vad det finns för olika fönsteralternativ – boka tid i vår utställning innan vi kommer på plats. Och du kan givetvis alltid ringa eller maila oss direkt..

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Varför välja Tanum Fönster?

Tanum Fönster har en klassisk form men med alla moderna funktioner. Isolerglaskassett med tre skikt och mellan skikten används argongas som fungerar bättre i vid isolering än luft. Tanum har enkelbåge vilket betyder att det inte går att öppna mellan glassikten. Detta betyder att risken för damm eller smuts mellan glasen är obefintlig. Genom att välja rundad eller vinklad profil, postar, spröjs och färger får du ditt personliga fönster.

Tanums Fönster finns med två olika utseenden: rundad och vinklad. Vilken man ska välja beror på huset och din smak.

Tanums fönster med en rundad profil har varit deras kännetecken. Den mjuka formen ger fönstret ett klassiskt och behagligt intryc, vilket passar väldigt bra i ett äldre hus. Den vinklade profilen har ljusinsläppet i centrum med dess avfasade kant. Denna typ av fönster passar bra i ett modernt hus. Alla Tanum går att beställa med en utvändig aluminiumbeklädnad som gör fönstren extra tåliga.

Postar och spröjs skapar levande och spännande glasytor. Välj mellan olika sorters spröjs och olika postar. De enklaste spröjsarna är utanpåliggande och löstagbara. Vill man ha en gammaldags stil kombinerar man spröjsar med distanslister mellan glasen. Det ger ett intryck av genomgående spröjs.

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönster och skjutdorrar.

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.

Störst på fönsterbyten

Vi har Sveriges bästa fönsterutställning.
Välkomna att boka ert besök.

Tanum Fönster

Vi hjälper dig med ditt fönsterbyte. Kontakta oss!