Traryd Skjutdörrar

Traryd logga i blått

Om Traryd Skjutdörrar

Traryd skjutdörrar är ett perfekt alternativt för det bistra klimatet på västkusten. Med en stabil aluminiumutsida behöver du aldrig vara orolig för att skjutdörren inte skall klara av det mest utsatt väderförhållanden. Och dessutom är Traryds skjutdörrar elegant designade och finns i en mängd olika storlekar och utförande. Välkommen att känna och klämma på olika modeller i vår stora utställning så berättar vi mer.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra specialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Skjutdörrar från Traryd

Traryd har två typer av skjutdörrar – Skjutdörr A och Skjutdörr C. Skillnaden är att skjutdörr C är en dubbelvariant av A, som är en enkel skjutdörr.

Skjutdörr A har en personsäker 3-glas isolerruta med ett U-värde på 1,2 som standard. Du kan få den antingen helt i trä eller med aluminiumbeklädd utsida. Det finns ett handtag på insidan och en dragkopp på utsidan. När handtaget vrids neråt lyfts dörren så att den smidigt kan röras i sidled. Den rörliga delen glider innanför den fasta, vilket underlättar vid skötsel och rengöring. Tack vare tätningsprofiler i gummi, tätar den effektivt i stängt läge.

Skjutdörrarna är byggda av stabil fura och designen harmonierar snyggt med Traryds övriga sortiment.

bild på hus med träpanel och stora glasfönster
Traryd skjutdörrar monterade i modern miljö
Traryd skjutdörrar monterade i modernt kök

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av våra hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka produkter du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på skjutdörrar utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönster och fönster.

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.

Besök vår utställning

Vi har Sveriges bästa utställning.
Välkomna att boka ert besök.

Traryd Skjutdörrar

Vi hjälper dig med ditt byte av skjutdörrar. Kontakta oss!