Velux Takfönster

Fastpris på montering av takfönster

velux logga

Om Velux

VELUX Svenska AB är marknadsledande när det gäller takfönster med tillhörande solskydd och automatik på den svenska marknaden.

VELUX Svenska AB är ett självständigt dotterbolag inom VELUX Gruppen som – med en passion för dagsljus och frisk luft – i mer än 75 år skapat bättre boendemiljö för människor över hela världen.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Allmänna villkor

Vi lämnar alltid fastpris på montering av takfönster. Tryggare kan det inte bli

Detta ingår:

  • Kontrollmätning av takfönster
  • Leverans av takfönster samma dag som vi påbörjar arbetet (du behöver alltså inte göra någonting!)
  • Installationsmaterial inklusive fallskydd
  • Montering av takfönster av våra egna hantverkare (utbildad och certifierad av Velux)
  • Bortforsling av demonterat takfönster
  • Hantverkarhuset montagegaranti 10 år

* Pris avser standardmontage av 1st standard Velux takfönster i villa/radhus 1-2 våningshus hos privatperson i Stor-Göteborg. Vi reserverar oss för att pris kan justeras efter platsbesök vid bedömning av tillgänglighet samt krav på fallskydd och personsäkerhet.

Välja rätt

Fjärrstyr ditt takfönster
Om ditt takfönster ska placeras utom räckhåll är ett fjärrstyrt VELUX INTEGRA® takfönster svaret. Det levereras med en diskret fjärrkontroll som gör att du kan styra takfönstret och tillbehör, t.ex. gardiner och solskydd, från vilken plats som helst i huset. Välj mellan ett solcellsdrivet eller elektriskt VELUX INTEGRA®.

Pivåhängt med griplist
Med griplisten öppnar och stänger du takfönstret bekvämt även om det står möbler rakt under det. Ventilationsklaffen sitter i ovankant. Rekommenderat montage 130 cm från golv.

Topphängt med handtaget nedtill
Med handtaget i nederkanten öppnar du takfönstret utåt och får en panoramautsikt. Vi rekommenderar att du inte har några möbler direkt under takfönstret. Rekommenderas för montage mellan 90 och 120 cm över golv.

Ett eller flera?
Om flera takfönster kombineras förändrar det ett rum dramatiskt. Du släpper in dagsljus, frisk luft och får en fantastisk utsikt. Resultatet är ett ljust och luftigt rum med en känsla av rymd.

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönster och skjutdorrar.

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.

Störst på fönsterbyten

Vi har Sveriges bästa fönsterutställning.
Välkomna att boka ert besök.

Velux Takfönster

Vi hjälper dig med dina takfönster från Velux. Kontakta oss!