Westcoast Windows

westcoast windows logga

Om Westcoast Windows

Att göra riktigt bra fönster är en konst. Ramen är minst lika viktig som resten av verket – kanske till och med viktigast. Westcoast Windows tillverkar fönster och fönsterdörrar i Trollhättan. Varje fönster produceras av noga utvalt material och med unik och exklusiv design. Har du redan full koll och vet vilka fönster du vill byta till – boka kundbesök direkt online. Eller vill du veta mer om vad det finns för olika fönsteralternativ – boka tid i vår utställning innan vi kommer på plats. Och du kan givetvis alltid ringa eller maila oss direkt.

Boka din tid direkt online

Boka tid för hembesök eller tid i vår utställningFotögatan 10 med en av våra fönsterspecialister.
Hittar du ingen tid som passar? – Maila, eller ring oss direkt på 031-12 47 30.

Vill du hellre bli uppringd?

Bli uppringd

Fönster från Westcoast Windows

Varje fönster produceras av noga utvalt material och med unik och exklusiv design. Med en kombination av aluminium på utsidan och trä på insidan är de gjorda för att leva länge. Westcoast Windows fönster, som med en yttre del av elegant aluminium, står emot tuffa väderförhållanden och en inre del av trä, ger en varm inbjudande känsla. Kombinationen av trä och aluminium samt den unika konstruktionen ger maximal livslängd och minimalt underhåll. Här kommer skönheten både inifrån och utifrån. OBS! Ej att förväxlas med så kallade ”alu-beklädda” träfönster.

Hantverkaren är avgörande

Hos oss får du alltid hjälp av vår hantverkare hela vägen. För vem kan bättre ge dig råd kring ditt hus och vilka fönster du ska välja? Mäta så att det blir rätt? Montera så det verkligen håller? Våra hantverkare är inte bara duktiga på fönster utan de hjälper dig gärna med ytterdörrar, takfönster och skjutdorrar.

Tryggaste Montören

Se vart vi har genomfört projekt.

Störst på fönsterbyten

Vi har Sveriges bästa fönsterutställning.
Välkomna att boka ert besök.

Westcoast Windows

Vi hjälper dig med ditt fönsterbyte. Kontakta oss!